Temmuz  19.7.2018

BEBEKLER MÜZEDE / 13-20 AYLIK BEBEKLER
10:00    13-20 aylık bebekler

“Bebekler Müzede” atölye çalışmasına katılacak olan bebekler, dış dünyayı anlamlandırma sürecini kolaylaştıran oyuncakların geçmişine doğru emekleyecekler. Bebekler ve anneleri, İstanbul Oyuncak Müzesi’nde ilk müze deneyimlerini, Oyun Terapisti Psk. Sendi Kasar Ben eşliğinde yaşayacaklar. Miniklerimizin müze gezme alışkanlığının ilk temelleri anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendirici etkinlikler yapılarak atılacak  ve  güvenli kollarda kaliteli zaman geçirmeleri sağlanacaktır.  13-20 aylık bebeklere ve annelerine yönelik farklı saatlerde yaklaşık 50 dakika sürecek etkinliğimize katılım için müzemizi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Etkinliğin sonunda “Oyuncak Müzesi İlk Gezim” katılım belgesi verilecektir.
Katılım Ücreti:35 TL(Müze giriş ücreti dahildir.) Etkinlik ücretlerimizde kredi kartı ile ödeme kabul edilmemektedir.