Temmuz  19.7.2018

BEBEKLER MÜZEDE / 16 - 22 AYLIK BEBEKLER
10:00    16-22 aylık bebekler

“Bebekler Müzede” atölye çalışmasına katılacak olan bebekler, dış dünyayı anlamlandırma sürecini kolaylaştıran oyuncakların geçmişine doğru emekleyecekler. Bebekler ve anneleri ya da babaları ile , İstanbul Oyuncak Müzesi’nde ilk müze deneyimlerini, Oyun Terapisti Psk. Sendi Kasar Ben eşliğinde yaşayacaklar. Miniklerimizin müze gezme alışkanlığının ilk temelleri anne/baba - bebek arasındaki bağı kuvvetlendirici etkinlikler yapılarak atılacak ve  güvenli kollarda kaliteli zaman geçirmeleri sağlanacaktır. 16-22 aylık bebekler ile anne ya da babalarına yönelik olan etkinliğimiz  yaklaşık 45 dakika sürmektedir. Etkinliğimize katılım için müzemizi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Etkinliğin sonunda “Oyuncak Müzesi İlk Gezim” katılım belgesi verilecektir.
Tarih: 11 Kasım Pazar
16-22 aylık bebeklere yönelik seans saat 10:00’da
Katılım Ücreti:55 TL(Müze giriş ücreti dahildir.) Etkinlik ücretlerimizde kredi kartı ile ödeme kabul edilmemektedir.